Philippe Fourrier šampanjamaja oli Baroville külas esimene, kes 20. sajandi alguses šampanjat tootma hakkas ja teeb seda juba 5’ndat põlve järjest.
Pärast selle prestiižse kihiseva veini väljatöötamist oli André Fourrier esimene veinivalmistaja, kes 20. sajandi alguses Baroville’is oma šampanjat tootma hakkas. Seda erakordset pärandit tunnustades otsustasid Philippe ja Brigitte jätkata Champagne Fourrier’i loo kirjutamist ning andsid austuse šampanja väärtuste ja traditsioonide vastu edasi oma kolmele lapsele Julienile, Stephanie’le ja Mathildele, kes on tänapäeval sügavalt inspireeritud jätkama seda kaunist seiklust.
Maja viinamarjaistandus, mis asub ligi 18 hektaril, asub põnevas Côte des Bari piirkonnas, täpsemalt Barsuraubois’s Baroville’is. Kasvatatavate viinamarjasortide jaotus on 70% Pinot Noir, 29% Chardonnay ja 1% Pinot Meunier.
Kasvatajana toimub kinnistul kogu arendusprotsess perekondlikke traditsioone austades. Seega pööratakse meie toodete igale arendusetapile suurimat tähelepanu ja kvaliteedikontrolli, alates meie viina- marjaistandusest kuni meie suurepäraste šampanjade nautimiseni.
Eriti tundlikud ollakse keskkonnakaitsemeetmete (käsitsi kündmine, pinnase kaitsmine koorega) ja taastuvenergia kasutaminse suhtes läbi päikesepaneelide ja vihmavee taaskasutamise. Ettevõte on sertifitseeritud tootja, HEV, kõrge keskkonnaväärtus, tase 3, mis tunnustab keskkonnategevusete tulemuslikkust.
Meie loodusressursid on väärtuslikud, selleks on kõik hooned varustatud vihmavee taaskasutussüsteemidega, samuti 300 m2 päikesepaneelidega. Lõpuks hoolitakse kõigi jäätmete ringlussevõtu eest, et neid paremini taaskasutada.
Baroville on küla Põhja-Kesk-Prantsusmaal Grand Esti piirkonnas Aube’i departemangus.